top of page

Wat u moet weten over de informatie op deze website

Deze website bevat uitsluitend algemene informatie. Deze informatie is geen advies aan u. De informatie is afkomstig van bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kunnen wij niet instaan.

 

Nederlands recht
Op onze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. De informatie op deze website is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen en voor bedrijven/gemeenten die in Nederland gevestigd zijn. Datishelder is geregistreerd onder nummer 05082043 bij de Kamer van Koophandel in Nederland.

 

Werking website

Datishelder kan niet garanderen dat deze website foutloos en ononderbroken functioneert. Wel doen wij daarvoor ons uiterste best. Als de website tijdelijk niet bereikbaar is, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als u daardoor schade lijdt.

Informatie op sites waarnaar gelinkt wordt

Op deze website wordt soms gelinkt naar externe websites. De informatie op deze externe sites is door ons niet gecontroleerd op juistheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor die informatie.

 

Gebruik van informatie

Alle informatie op deze website (waaronder de vorm- geving, huisstijl en logo’s) is eigendom van Datishelder. U mag de informatie voor privédoelen gebruiken, onder voorwaarde dat u vermeldt dat u de informatie heeft gevonden op de website van de Datishelder en dat u de informatie ongewijzigd laat. Als u de informatie van de website wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, dient u daarvoor eerst toestemming aan ons vragen.

 

Over de disclaimer

Datishelder behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op deze website.

Juni 2020

Scherm­afbeelding 2024-05-14 om 08.57.21.png
bottom of page